Budeme cinkat klíči

25.06.2015 03:05

Budeme cinkat klíči - tentokrát francouzskými PROSÍM přečtěte si to - AŽ DO KONCE...... PROSÍM.... A POŠLI TO DÁL..... ___________________________________________________________________ Dobrý den přátelé přeposílám mail, proto, že neustálé útoky proti prezidentovi asi nikdy neskončí. Ve světě je víc problémů a tady se bude pořád jenom provokovat. Pokud můžete, šiřte dál. Děkuji. __________________________________________________________________ MUDr. Janda Karel, lékař

Předmět: Budeme cinkat klíči - tentokrát francouzskými Aktualizace: Koncem měsíce svolávají "mladí a perspektivní", na Staroměstské náměstí, demonstraci proti RUSKU, PUTINOVI a zástupně i proti ZEMANOVI. Tedy opět, další provokace.... Velvyslanectví UA v Praze dnes "ocenilo správný postoj vlády ČR" a pokáralo za "nesprávný postoj" presidenta. Co si to Shapiro dovoluje!!! Normální a slušná vláda by si za toto zavolala pana velvyslance, vrátila mu pověřovací listiny, prohlásila ho za osobu nežádoucí na území ČR. Jak je možné, že se z některých velvyslanectví řídí nepřátelské akce proti našemu prezidentovi ? Kam až se necháme zahnat? Občané této země, poslední měsíce a týdny jsme svědky zvláštních jevů na naší politické scéně, které nevěští nic dobrého !!! Tento proces, začal před 25 lety, pomalu, plíživě a jeho formální stránka nám byla nabídnuta jako demokracie a svoboda. S nadšením jsme ji tehdy přijali, ale již s menším nadšením ji dnes hodnotíme. V parlamentu, senátu a ve vládě se střídala různá politická uskupení, která však měla pramalý zájem na tom, aby se tato země rozvíjela zdravým a korektním směrem. Celá desetiletí zde vládli lidé, jejichž jedinou snahou bylo zdevastovat naše hospodářství, zkorumpovat a paralyzovat justici, ukrást vše, co se ukrást dá, a finanční prostředky, ztržené z těchto kriminálních transakcí, vyvézt ze země!!! Ano, tato země byla bohatá do té doby, než byla ukradena a vyvezena prevážná část peněz, ztržených z hodnot, které vytvořili lidé zde žijící - Vy všichni svou vlastní prací, mnohdy ne právě lehkou!!! Proto se dnes nedostává prostředků na budování infrastruktury, na zdravotnictví, proto je vykraden státní důchodový fond, proto si vyděláváme v přepočtu mnohonásobně méně peněz, než jiní Evropané ve svých zemích. Všimněte si tedy, že tato země byla cíleně vykradena a ožebračena, že zde byl dán prostor pro doslovné řádění zvrhlých a zkorumpovaných soudců a advokátů, pod jejichž ochranou se skrývají celé firmy se sofistikovanými programy na okrádání lidí.

Všimněte si, že zde byly uměle vytvořeny podmínky pro akceleraci rasové a etnické nesnášenlivosti tím, že menšině byly přiřknuty veškeré výhody a většina to zaplatila svými daněmi. Všimněte si, že naše armáda není vůbec schopna bránit naši zem, neboť na to nemá prostředky, lidi ani výzbroj, a navíc je zhusta vysílána na zahraniční mise, na nichž je této zemi opravdu houby platná. A v neposlední řadě se zamyslete nad tím, proč se to vlastně všechno stalo??? Odpověď je jednoduchá: Toto je klasický scénář přípravy a plánování občanské války. Občanská válka se nemůže vést na území, které je bohaté, stabilní a ekonomicky výkonné, nemůže se vést tam, kde funguje dobře státní správa, justice a armáda. Občanská válka se dnes velmi pečlivě připravuje a vede se jich spousta v různých částech světa. Odborníkem, vlastnícím know-how na tuto věc je CIA. Takže - naše země se dnes dostala do situace, kdy se stává geopoliticky velmi vhodným územím pro vyvolání občanské války!!!! Stačí již jen pár promyšlených akcí, zase pod taktovkou CIA, a může se to spustit!!! Amerika potřebuje nutně další zdevastované území, na jehož obnově potom mohonásobně vydělá!!! Toto se neděje poprvé, tento scénář je velmi klasický a ve světě již mnohokrát použitý!!! A nejlepší spouštěč toho všeho je, udělat zde druhý Majdan!!! Jenom s tím rozdílem, že zde už poteče krev a budou sem masivně importování cizí ostřelovači. Zatím se to tváří, jako nevinná společenská hra, když naše děti, které absolutně netuší, o co jde, ukazují na veřejnosti červené cedulky, které dehonestují prezidenta této země. Všichni rodiče, občané, kterým ještě zůstal zdravý rozum, lidé, kterým záleží na šťastnější budoucnosti této země, nedopusťte, abychom se my a naše děti stali loutkami, které zničí vlastní zem!!! Stejně tak, jako nemocného člověka nemůžeme začít léčit utínáním jeho údů a už vůbec ne tím, že začneme od hlavy!!!..... Stejně tak se nemůžeme chovat k vlastní zemi, k prezidentovi, jehož jsme všichni zvolili, ke svým tradičním hodnotám, kultuře a přírodě. Záleží totiž jenom na nás, záleží jen na tom, abychom neztratili poslední zbytky zdravého rozumu a začali konečně přemýšlet, tak tento vývoj zvrátit. Jestli není pozdě, že určitě téměř méně, než za pět minut dvanáct!!! MUDr. Janda Karel, lékař, šiřte to, komu můžete!