Kdo skutečně sestřelil nad Ukrajinou ten civilní letoun? Pachatel je znám.

25.05.2015 10:55

Už ho našli ! Proč naše média mlčí ?

Proč naše média mlčí ?  Vrah 300 lidí v malajzijském letadle je známý, "on jen vykonával rozkazy". Prezident Porošenko ho osobně odměnil, aby mohl zdrhnout k Saudům do emirátů...JMÉNO MASOVÉHO VRAHA nevinných lidí je: DMITRIJ  JAKACUD, Ukrajinský SU-25, který sestřelil "Boeing", pilotoval Dmitrij Jakacud. Generální štáb Ukrajinské armády vytrvale popíral přítomnost svého letadla na obloze na Doněckem, když byl sestřelen malajsijský boeing Nicméně v průběhu nezávislého vyšetřování získali experti důkazy o přítomnosti 4 stihaček SU-2 5, čísla na trupu 06,07,08 a 38, z 299.

perutě letectva Ukrajiny dne 17. července 2014 ve vzdušném prostoru Ukrajiny. O tom je nový dokumentární film žurnalisty Andreje Kuraulova "Jak zemřel ,Boeing´?".

V dokumentu jsou soustředěny a presentovány všechny nejnovější informace o zničení "Boeingu" ve vzdušném prostoru Ukrajiny.Nezávislé vyšetřování expertní skupiny dokázalo, že v onen osudný den bylo malajsijské letadlo sestřeleno ukrajinskou stíhačkou SU-25 s palubním číslem 08, kterou pilotoval podplukovník ukrajinského letectva Dmitrij Jakacud. Pravdepodobne došlo k omylu s letadlem, kterým se vracel Putin z cesty po Jižní Americe v tom čase a v té jisté letové trase, ale před ukrajinskými hranicemi byl jeho let odkloněn na Bělorusko…

I o těchto přípravách atentátu na Putina Rusi vědeli a komunikace na vojenské frekvenci to potvrzovala…Atentát připravovala Ukrajina a USA, s přímým souhlasem Obamy…!!!

Ode dne tragédie až do současnosti původce tohoto zločinu se podle výsledků vyšetřování nachází ve Spojených arabských emirátech. Též zmizela děvočka, která ten den dělala řízeni letového provozu nad Ukrajinou.