Vláda zrazuje národ a kolaboruje, za co je ještě platit?

26.05.2015 18:48
 
Tihle zradili - zde je přesný seznam těch českých europoslanců a těch českých stran, kteří minulý měsíc hlasovali v Evropském parlamentu PRO zavedení kvót pro ilegální imigranty do ČR. PRO kvóty hlasovali všichni europoslanci ČSSD Keller, Poc, Poche, Sehnalová, všichni europoslanci KDU-ČSL Šojdrová, Svoboda, Zdechovský, všichni europoslanci TOP09 Niedermayer, Štětina a Polčák. Ani komunisti neměli odvahu hlasovat proti kvótám, takže se pouze při hlasování zdrželi - Konečná, Maštálka, Ransdorf. Odvahu hlasovat proti kvótám neměl ani Mach ze Svobodných ani Pospíšil z TOP09 (ex.ODS), takže se také pouze zdrželi. Neuvěřitelné jednán&ia c ute;.
Nenechte se proto ošálit šarádou premiéra Sobotky, který teď najednou za vládu tvrdí, že je proti kvótám, teď když vidí odpor veřejnosti, přestože jeho poslanci pro kvóty ještě v dubnu přímo hlasovali a zradili tak občany ČR. Nic se již ale nezmění na faktu, že díky hlasům výše uvedených poslanců již nevratně EU kvóty přijme. Dříve nebo později. To je katastrofa. Jak může někdo legalizovat ilegální jednání ilegálních imigrantů? 
A jen připomínám, že česká vláda ČSSD, ANO, KDU-ČSL letos v zimě již odsouhlasila přijetí prvních 70 muslimských imigrantů do ČR. Takže toto je již pokračování jejich zcela nepřijatelného chování. Nezapomeňte na to u příštích voleb. Prosím sdílejte, ať se o výše uvedených faktech dozví co nejvíce lidí.
Měl bych v této souvislosti na naši vládu pár veřejných otázek k tématu kvót pro přijetí ilegálních imigrantů do ČR. Zatím jsme na ně neslyšeli odpověď a jak je tak znám, tak ani neuslyšíme.
1. Kolik nevládních organizací, agentur, úřadů a aktivistů z toho bude živeno?
2. Kolik nás bude jeden imigrant stát?
3. Až se podle pravidel o slučování rodin za každým z nich pohrnou jeho příbuzní, kolik nás to bude stát, viz body 1 a 2?
4. Kolik imigrantů CELKEM nám chce EU vnutit? S každým přijatým zve další stovky to zkusit!
5. Kam může český občan utéct před imigranty z Afriky či Arábie?​​
6. Když bude český občan utíkat před vlnou imigrantů, dostane status uprchlíka třeba v Saudské Arábii nebo v USA?
7. Ví naše vláda, kolik máme bezdomovců, kteří ať dělají, co dělají, musí vyžít i za cca 2000 (dva tisíce) korun na měsíc, bez vody, elektřiny a solidní střechy nad hlavou?(vím to, mám je ve svém okolí)
8. Ví vláda, kolik je našich lidí na hranici chudoby?
9. Ví vláda, kolik je matek samoživitelek a s jakou bídou se potýkají?
10. Ví vláda, že se jedná o více než 2 miliony českých občanů na hranici chudoby nebo pod ní?
11. Ví vláda, že nejsou peníze na péči o české nemocné děti, že rodiče musí žebrat, aby sebrali peníze na léčbu?
12. Ví naše vláda, kam nás vede?
13. Ví naše vláda vůbec něco?
Jak je to celé divadlo s uprchlíky a imigranty strašlivě nefér vůči našim vlastním občanům. Co to vede naši vládu, aby tak vytrvale dávala přednost všem okolo před vlastními občany, kteří ji zvolili? Tedy i těm, kteří sem přijíždějí s cílem zničit naši kulturu? Proč ostatní politici totálně ztratili kontakt s realitou? Sleduji zprávy a dávám si věci do souvislostí, kam nás vlastně Brusel a naši politici ve své bezbřehé nekompetentnosti tlačí. Do úplné sebedestrukce, kdy čas na zvrácení běhu událostí se neúprosně krátí. Nebude trvat dlouho a sociální napětí začne růst, jižní Itálie je varujícím příkladem. Jak dlouho potrvá, než st ejná situace nastane v naší zemi? Rok? Dva roky? Co pak udělá naše vláda? Pozve armádu (těch 200 "specialistů"), aby chránila imigranty před občany? Pozve další imigranty? Tady už logika dávno neplatí, mám neodbytný pocit, že naši loď řídí banda šílenců do záhuby.
Do Titanicu EU už zatraceně teče a je úplně jedno jak moc se v první třídě tančí, půjde za nedlouho ke dnu.

Tomio Okamura a Mgr. Jiří Kobza - Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD)