Doplněk k tématu imigranti, tohle naši poslanci neřeší. JEDNÁ SE O TICHOU OKUPACI CIZÍ ZEMĚ.

11.06.2015 08:31

Pozor, tohle ale není všechno!!!!!!!!

Jejich manželky (správný muslim má mít 4!!) přijedou ve druhém sledu, v rámci tzv. „zcelování rodin. Každá minimálně s 5 dětmi!!!   Pokud je ještě nemá, jistě to rychle dožene…

 

Takže to máme v součtu: 

Každý rok až 20.000 pigmenťáků a muslimáků pro ČR (podle kvóty Bruselu, jak to z našich zrádných politiků pomalu leze) + 80.000 jejich manželek + 400.000 nových pigmenťáků, dohromady to udělá 500.000 kusů. Za jediný rok.

 

Matematická prognóza:

Za 10 let to takto bude 5 milionů (5.000.000), což bude více než polovina počtu současného obyvatelstva ČR. Za dvacet let (což je jedna generace) by to dělalo 10 mil. a přečíslí nás i s „našimi“ cikány. Zároveň se minimálně 5-7x namnoží, přičemž původního obyvatelstva (při katastrofálně nízké porodnosti bílých žen) ubude o 2-3 mil. Takže k přečíslení dojde již mnohem dříve, během 5-10 let!!!

 

Fakta:

V Africe a na jihozápadu Asie v arabských oblastech nyní žije cca 3.000.000.000 obyvatel a tento počet při porodnosti jejich žen (okolo 6 dětí na 1 ženu) neustále roste. Již nyní je několik desítek milionů těchto lidí připraveno k imigraci do Evropy!!! Evropané jsou při průměrné porodnosti 1,4 dítěte na ženu jasně vymírající druh! Demografie je neúprosná matematika.

 

Předpověď:

Samozřejmě, že takto to nejspíš probíhat nebude. Již po první letošní tsunami imigrantů se zcela jistě vzbouří většina původního obyvatelstva Evropy, s výjimkou placených mimovládních multi-kulturalistů a nenapravitelně naivních snílků levičáckého či křesťanského ražení. Nejspíše dojde ke generálnímu STOP jakékoliv imigraci. Jenomže pro původní Evropany to ke smrtelnému konci stejně povede, jenom s poněkud větším odkladem, neboť čísla porodnosti (viz. výše) jsou zřejmá a dlouhodobě neměnná. Historie a osud Srbů v dnešním Kosovu hovoří jasně. Nastavuje zrcadlo a varuje!

K neřešitelným problémům přitom dojde již při naplnění 1 desetiny celkového počtu obyvatelstva nepřizpůsobivými imigranty. Bude docházet k explozivnímu nárustu zločinosti (proti původnímu obyvatelstvu, viz. osud Búrských farmářů a osadníků v bývalé Rhodezii i JAR, tj. vyvražďování, genocida). Sociální systémy Evropy se brzy zhroutí. Jako první to pocítí nezaměstnaní, důchodci a doteď protěžovaná menšina našich Indočechů (na kterou stranu se pak přidají?!)  Vypukne občanská válka proti imigrantům, a Evropa v tomto boji shoří. Otázkou zůstává, v jaké fázi chaosu se bruselský moloch EU zhroutí.

 

Poznámka:

Podotýkám, že mezinárodní právo obyvatelstva na vlastní území (stát), upřednostňuje právo na sebeurčení před právem historickým!To je přesně to, co bylo uplatněno v případě Kosova, ovšem nechce se přiznat Palestincům v Izraeli či Rusům na východě Ukrajiny či Krymu…

Takže se nám může lehce přihodit, že ztratíme právo na vlastní stát a půdu pod nohama – stejně jako ztratili Srbové v Kosovu (centru srbské státnosti).

 

Varování:

Tady už končí veškerá legrace a politické hrátky. Tady už nejde o to, kdo si více nakrade, či kdo finančně více vydrancuje tuto zemi. Tady už jde o naše bytí a nebytí.

 

Příčina:

A to vše kvůli zaslepenosti a nenasytnosti politiků a jejich mecenášů. Stejne jako naivitě lidí, kteří je opakovaně volí. V našich poměrech je to drtivá většina parlamentních stran, tzv. pravdoláskovského typu. Dnes hraje prim zejména ČSSD, KDU-ČSL a TOP09 – viz hlasování jejich europoslanců v EP ohledně povinných přistěhovaleckých kvót pro jednotlivé státy EU.

 

 

R.S.

(RSČMS)