Obžaloba Václava Havla

15.07.2015 19:25

Obžaloba Václava Havla

 

busta vaclava havla

Uběhla již pěkná řádka let od roku 1989 a mnohé se v ještě zatím naší republice změnilo. Něco jistě k lepšímu, ale mnohé k horšímu.

Docela živě si vzpomínám, jak v roce 1989 vykřikoval jistý pan V. Havel z balkonu Melantrichu líbivé fráze, jimiž oblboval český národ a již tehdy si musel být vědom toho, že lidem lže a tedy že se jedná o podvod. Ve jménu pravdy a lásky, u které zapomněl uvést čí, že ta pravda a láska je a komu slouží vykřikovat cosi o tom, že přejdeme od neekonomiky k ekonomice, že se nemusíme bát zdražování či nezaměstnanosti. Tím prý budou strašit pouze komunisté.

oldrich rambousek 2

No a dnes je zřetelné vidět jeho lež – zdražování – to je cyklická, neustále se opakující záležitost, nezaměstnanost okolo deseti procent, mzdy dělníků žalostné, ale přešli jsme od neekonomiky k ekonomice. Ti komunisté nestrašili. Oni upozorňovali včas na rizika a bohužel měli pravdu. Škoda jen, že u té pravdy nezůstali a přizpůsobili se poměrům v zemi obvyklým.

Busta Václava Havla Foto: Reuters

Busta Václava Havla Foto: Reuters

 

Říká se, že o mrtvých se má mluvit jenom dobře, ale u V. Havla to prostě nelze. Jeho ikonizace je už za hranicí slušnosti. Pojmenovávají se po něm i rohy domů, které očůrávají psi. Přitom to byl on, kdož zapříčinil morální rozklad společnosti, byl to on, kdož nese velký díl viny na likvidaci díla Tomáše G. Masaryka a to Československé republiky. Byl to on, kdož nás vrhl do područí Německa, byl to on, kdož otevíral cestu k moci mafiánskému kapitalismu. Byl to Havel, který dostal Nobelovu cenu míru a přitom podporoval tzv. Humanitární bombardování Jugoslávského lidu. Byl to Havel, který restituoval rozsáhlé majetky po svých předcích, o kterých se v mnoha mediích psalo a píše, že kolaborovali s nacisty. Jeho restituce jsou opředeny mnoha tajemstvími a nejasnostmi. Stejně tak je to i v případě Schwarzenberga, který byl jeho věrným našeptávačem a dostal jej do klubu vyvolených v Bilderbergu, kde se manipuluje s budoucností lidstva pod hlavičkou žido-zednářské lože. Byl to také Havel, jenž sliboval lidem demokracii, práva, a svobodu a přitom věděl, že takovýto slib je nereálný.

Proč se však o těchto záležitostech nepíše pravda v učebnicích pro naše děti? Proč jim je vymýván mozek lživou propagandou? Havel nebyl nikdy vzorem ctnosti, morálky a poctivosti! Havel byl a bude obrazem Satana, který podvedl svůj národ, jako satan podvedl Adama a Evu v ráji. Havel je ošklivou skvrnou Českého národa a černým listem Českých dějin. Bylo by dobré na tuto negativní osobnost zapomenout, ale ještě lepší by bylo přiznat si, že jsme mu hloupě naletěli a uvést jeho život na pravou míru. O to stejné se nyní snaží v Rusku, kde chtějí obžalovat Michala Gorbačova za vlastizradu, rozvrácení a rozpad SSSR. Jsem toho názoru, že tyto kroky v Rusku jsou plně legitimní. Ve stejném duchu by měla být prošetřena i činnost Václava Havla, jehož sice fyzicky odsoudit nemůžeme, ale můžeme říci národu a našim dětem pravdu. Alespoň by za naše daně pracovníci na ÚSTR dělali smyslu plnou práci, když jsou jinak pro srandu králíkům. Nejde o to Havla nějak očernit, ale uvést mnohé na pravou míru a teprve po zjištění případných jeho kroků v neprospěch republiky a národů Čechů a Slováků jej soudit. Jsem přesvědčen, že budeli se postupovat čestně a nestranně, bude jistě co vysvětlovat, i když se jistě určité složky snažily zamést stopy. Bylo by dobré dozvědět se, zda dopravní nehoda Alexandra Dubčeka byla opravdu nehodou či cílenou akcí. Dozvědět se důvod proč kdysi pan Cibulka pronesl slova – Vašku ty jsi prase. Zjistit, proč Karel Kryl kterého jsem měl vždy rád byl tolik znechucen polistopadovou politikou. Proč mnozí disidenti a političtí vězni nemohou Havla ani cítit a tvrdí, že Havel měl fešácký kriminál s doutníky a uherákem.

To vše jsou nezodpovězené otázky, na které je třeba odpovědět, když je Havel údajně takovou osobností. Pro ně osobně pan Havel neznamená víc, než krabičku vyklepaných startek.